Кон Слободанка Марковска и др. (прир.), Истражувајќи ја другоста: Аспекти на другоста од перспектива на одделни дисциплини во високото образование во Република Македонија: Për Слободанка Марковска и др. (прир.), Истражувајќи ја другоста: Аспекти на другоста од перспектива на одделни дисциплини во високото образование во Република Македонија - Simonovska, Suzana; Ahmeti, Lindita (Identities: Journal for Politics, Gender and Culture, 2005)
Author(s): Suzana Simonovska | Сузана Симоновска Title (Macedonian): Кон Слободанка Марковска и др. (прир.), Истражувајќи ја другоста: Аспекти на другоста од перспектива на одделни дисциплини во високото образование во Република Македонија Title (Albanian): Për Слободанка Марковска и др. (прир.), Истражувајќи ја другоста: Аспекти на другоста од перспектива на одделни дисциплини во високото образование во Република Македонија Translated by (Macedonian to Albanian): Lindita Ahmeti Journal Reference: Identities: Journal for Politics, Gender and Culture, Vol. 4, No. 1-2 (Summer - Winter 2005) Publisher: Research Center in Gender Studies - Skopje and Euro-Balkan Institute Page Range: 361-365 Page Count: 5 Citation (Macedonian): Сузана Симоновска, „Кон Слободанка Марковска и др. (прир.), Истражувајќи ја другоста: Аспекти на другоста од перспектива на одделни дисциплини во високото образование во Република Македонија“, Идентитети: списание за политика, род и култура, т. 4, бр. 1-2 (лето - зима 2005): 361-365. Citation (Albanian): Suzana Simonovska, „Për Слободанка Марковска и др. (red.), Истражувајќи ја другоста: Аспекти на другоста од перспектива на одделни дисциплини во високото образование во Република Македонија“, përkthim nga Maqedonishtja Lindita Ahmeti, Identities: Journal for Politics, Gender and Culture, Vol. 4, No. 1-2 (Summer - Winter 2005): 361-365.